Oldal kiválasztása

Üzleti előadások országosan

Gyakorlatias példák, konkrét tanácsok, izgalmas 3 óra, ahol elindulunk a diák vagy alkalmazotti státuszból egészen addig, hogy valaki céget épít. 

VÉGEL TAMÁS

Bemutatkozás

Falusi kissrácként kerültem Budapestre évekkel ezelőtt, majd nulla kapcsolatrendszerrel és nulla tőkével váltam végül vállalkozóvá.

Motivációm van arra nézve, hogy mentalitásommal segítsek másnak is olyan emberré válni, akinek hosszú távú stratégiájában szerepel a minőségi idő, az egészség és a pénz együttes megléte. Tudom, hogy nagy szavak. Mielőtt ítélkezel felettem, csekkolj le. Nézz utánam. 

Kövess, hogy megmutathassam, miként kell a saját börtönöd helyett valós, működő céget építeni! Kövess, hogy megmutathassam: pénzed és időd is lehet egyszerre!

Bátraké nem a szerencse, hanem a siker. “Nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés!”

 

 

 

Motivációs dokumentumfilm

2020-ban elkészült a saját dokumentumfilmem, ami pontról-pontra mutatja be az utamat. 40 kilós átalakulás, egyetemi tanulmányok hátrahagyása, cégalapítások, mélypontok, sikerek, 30 évnyi élet 45 percben tömören:

Amit képviselek

Vállalkozás

3 stabilan működő vállalkozás tulajdonosaként vannak olyan meglátásaim, melyek évek munkáját spórolhatják meg induló  vagy épp már létező cégedben.

Egészség

Több, mint 40 kilogrammot adtam le két év alatt úgy, hogy mellette több vállalkozást építettem párhuzamosan. Amit építünk, az érték! Jó lenne sokáig élvezni, nem? 

Életszemlélet

Őszinte, szókimondó stílusommal rávilágítok majd arra, hogy miként tudsz egyről a kettőre lépni az üzleti életben. Egyet megígérek: nem fogok kertelni! 

Social média

Exkluzív – de tényleg – tartalmak a közösségi média oldalaimon is.

Legfrissebb tartalmaim

Vállalkozói tanácsadás: Ígéretek helyett hirdess

Vállalkozói tanácsadás: Ígéretek helyett hirdess

Vállalkozói tanácsadás: ne haragudj az ígérgető ismerősökre Inkább koncentrálj a piacra és a marketingre! Ha vállalkozó vagy és valamilyen szolgáltatást / terméket árulsz, akkor Te is találkoztál már azzal a jelenséggel, hogy minden második ismerősöd megígérte - főleg...

bővebben
Összeomlott a Facebook és a Messenger – 17:45-kor

Összeomlott a Facebook és a Messenger – 17:45-kor

Magyar idő szerint 17:45-kor váratlanul összeomlottak a Facebookhoz tartozó paltformok.   Összeomlott a Facebook mellett a WhatsApp, Instagram és Messenger is   Ennek fényében a legnépszerűbb alkalmazások, így a WhatsApp, Messenger és az Instagram sem...

bővebben