Oldal kiválasztása

Üzlet

Válassz kínálatomból

Végel Tamás bemutatja: Black Friday 2020 esettanulmány

Végel Tamás bemutatja: Black Friday 2020 esettanulmány

Bizonyítottan működő stratégiát részletezünk esettanulmányomban. 10+ oldalas átélt, sikeresen kivitelezett marketing stratégia. KKV játék- és ajándék webshopként 10+ milliós forgalmat generált. Vedd meg, nyomtasd ki és vetítsd rá a saját vállalkozásodra. Ennél velősebben nem tudtam összefoglalni.

Induló vagy kezdő webáruházas vállalkozó vagy? Akkor fektess a webshopodba és alkalmazd a dokumentumban leírtakat!

VIP tanácsadás – a kétmilliós csomag!

VIP tanácsadás – a kétmilliós csomag!

 

Nem olvastad félre, az ott bizony 7 számjegy. De mire fel kér valaki egy ismeretlen embertől 2 millió forintot? Kérlek szépen azért, mert nem csak vallom, eszerint is élek: az idő pénz. Ha én az időmet, energiámat szánom a Te sikeredre, akkor azt fizesd meg.

Abban az időben a szeretteimmel is lehetnék, az én vállalkozásaimmal is foglalkozhatnék, de nem! Odateszem magam teljes emberként, hogy megérezd azoknak az intézkedéseknek, döntéseknek az ízét, amelyekről én már tudom, hogy működnek.

De valahol ezt keretbe kell foglalni. Nem szeretném, ha Te éreznéd úgy: neked mindent lehet és én sem szeretném azt, ha azt éreznéd, én keveset adok.

Mit foglal magában a tanácsadás? Dióhéjban:

– Google Cégem, Facebook oldal profi elkészítése és beállítása
– Google Ads fiók, Facebook hirdetési struktúra elindítása, beállítása
– Logód és grafikai elemeid elkészítése

És most jön a hozzáadott érték:

Mindent át szeretnék rágni veled. Mindent! Az elejétől a végéig. Minden egyes kis részletet. Melyik irodából szeretnél dolgozni, miért pont az az étterem lesz a pizzériád, miért a szüleiddel akarsz belefogni…
Melyik pénztárgépet vedd meg, milyen vonalkódos rendszerrel dolgozz – egyáltalán kell-e az elején – melyik számlázó program, melyik beszállító, hogyan tárgyalj, üzleti terv, hirdessünk-e plakáton, szórólapon, kiknek és mennyiszer, de egyébként ezeket szerintem egy A4-es oldalon át tudnám sorolni.

100 órát adok az életemből neked. 100 óra, amikor csak a Te céged sikeréért fogok dolgozni.
Oda fogom tenni magam: ha kell leutazok hozzád és megmozgatom a kapcsolatrendszeremet. Ha kell ebben az időszakban este 8-kor is felveszem a telefont neked és ütjük a vasat.

Én mosolygok magamban, mert tudom hogy ezzel a döntéseddel hosszú távon milliókat fogsz megsprórolni. Bárcsak évekkel ezelőtt felismertem volna egy ilyen lehetőség hozzáadott értékét és a lehető legprofibban vágtam volna bele akár az ÉtkezzJól!-ba akár a RajzfilmJátékokba.

Zárszóképp pedig a csattanó: nehogy fizess most! Sőt ne is most dönts! Add meg a telefonszámodat és fel foglak hívni napokon belül . Igen, személyesen Végel Tamás fog tárcsázni és átbeszéljük a kétségeid, majd ha pozitívan tesszük le a telefont, akkor szerződünk és fizetsz. Az első lépés: egy telefonszám. 

“Hatékonyabb vállalkozó leszek!” – alkalmi tanácsadás

“Hatékonyabb vállalkozó leszek!” – alkalmi tanácsadás

 

Ha már kipróbáltál mindent, de nem jutottál egyről a kettőre akkor annak több oka is lehet. Ahhoz, hogy feltárjuk ennek a valós (!) okait, meg kell hogy ismerjelek. Leültetlek velem szemben és hallgatni foglak: hol élsz, kivel élsz, hány éves vagy, mi történt eddig veled, milyen sikereid és csalódásaid voltak magánemberként és vállalkozóként, aztán rátérünk a lényegre.